En iyi Tarafı Evde Halı Nasıl Silinir
En iyi Tarafı Evde Halı Nasıl Silinir
Blog Article
Halınızı yalnızca yıldızlı suya garprdığınız bir sünger veya sünger paspas yardımıyla durulayın ve kurumaya bırakın.
Bu teamüllemin arkası sıra halılarınızda bulunan lekeler ile ilgilenebilirsiniz. Halıdaki lekeleri çıkarmak bağırsakin karbonat ve beyaz zehir sirkeden saye alabilirsiniz.
Ancak unutmayın; evde sathi nezafet yahut arındırma amaçlı olarak tercih edilebilen sirke asla uyguladığınız yüzeyde dezenfeksiyon esenlamaz. Toz deterjanın yanında Yumoş Extra üzere birinci sınıf bir sıvı yumuşatıcı da tercih edebilirsiniz; bu sayede halınız mis kabil kokacaktır.
2. Halıyı Havalandırın: Halı silme meslekleminden sonrasında halınızı havalandırmak da önemlidir. Halıyı dışarıya asarak evet da münhal bir mekanda sererek havalandırabilirsiniz. Bu sayede halının üzerindeki koku ve nem giderilebilir, tekrar tazelenebilir.
Karbonata karanfil uçucu yağı damlatıp halının üzerine serperseniz aynı zamanda akar ve maytlarında namevcut olmasını esenlarsınız.
Hele de sizin evinizde de bizdekiler gibi ufaklıklar var ise.. örneğin bizim evdeki halının lekesiz hali elinde bir bardak kompostoyla salona giren oğlumla son buluveriyor…
Mutfak ve banyo yüzeylerinizi temizledikten sonrasında temiz ve dezenfekte olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
Ne var ki bu halılar vakit içre kirlenir ve makul periyotlarda halıları öldürmek gerekir. Halı temizliği hem evde canlı bireylerin sağlığı bâtınin hem de görsel açıdan gereklidir.
Bu şekilde harir halılarınızı temizleyerek ilk günkü parlaklığını Halı Nasıl Silinir ve etkililığını koruyabilirsiniz.
Tabii bu bezlerin tarafı gün camları silmek kucakin turfa pamuklu giysi parçalarını, camları kurulamak midein ise sütun kağıdını yeğleme edebilirsiniz.
Halınızı silerken lekeleri ovalamayın. Bu lekelerin halınızın kucakine elan lüks sorunlemesine ve yayılmasına illet olur. Lekeleri tamponlayarak veya dairesel hareketlerle silerek çıkarmaya çkırmızıışın.
Halı lekelerini çıkarmanın fikirlica yolu, etkilenen bölgeyi lekelemek, halıya zar zor dokunmak, harbi suyla durulamak ve sonra tekrar lekelemektir. Halı liflerine pert çevirmek istemiyorsanız veya lekeyi kumaşa kalıcı olarak günindirmak istemiyorsanız lekeyi ovalamayın.
Bir fırça yahut sessiz bir bez sayesinde halıyı silin. Halıyı silerken çok bastırmayın ve Halı neyle silinir ıslak bırakmayın.
Eğer yağ lekesi yoğunsa ve kuruyup tıkızlaşmışsa kesinlikle kızgın bir malzemeyle hakmalısınız. Daha sonrasında deterjan, ılık kez karışımından hazırlayarak Halı silme suyuna ne konur lekeli bölgeyi kuvvetlice silebilirsiniz.